Presteren met een gevoel van vrijheid

In deze snelle wereld vol verandering wil je goed blijven presteren en meebewegen met de organisatie, maar ook authentiek zijn. Je competenties ontwikkelen en toegerust zijn voor de toekomst. Een persoonlijke Pitstop is dan geen overbodige luxe, maar een must.

Samen kijken we wat er goed draait, welke onderdelen moeten worden bijgesteld en of jouw uitrusting is opgewassen tegen de concurrentie: Wat zijn mijn talenten en waar wil ik naar toe? Welke punten kan ik versterken zodat ik weer vol energie en drive de baan in kan?

Beter inzicht in je tijdsbesteding en een opgeruimd hoofd zodat je weer ruimte hebt voor creativiteit. Meer assertiviteit en overtuigingskracht. Leiderschap en ondernemerschap. Waarin wil jij groeien?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jouw wensen en verwachtingen worden besproken. Aan de hand van het intakegesprek wordt een offerte opgesteld.

New Leadership

Coachingstraject voor Leidinggevenden die hun leiderschapsstijl willen herontdekken en uitbreiden. Passend bij jouw team en organisatie, inspirerend en motiverend leiderschap in een wereld vol verandering.

Meer info? Neem vrijblijvend contact op.

 

Presenteren met Zelfvertrouwen

De oplossing voor mensen met podiumvrees of presentatie-angst!

Twee coachingssessies van twee uur op een externe locatie, inclusief een telefonische voorbespreking en evaluatie.

Vraag vrijblijvend de digitale flyer aan.

Proactief en Effectief werken

Coaching on the Job: timemanagement in een nieuw jasje met NLP en Mindfulness.

Drie coachingssessies van twee uur in-company, inclusief een telefonische voorbespreking, reiskosten en evaluatie.

Vraag vrijblijvend de digitale flyer aan.